Over ons

Culinair genieten op het werk!
Omdat vriendschap het bindmiddel is in de samenleving, is KPC doelbewust toonaangevend en herkenbaar in het creëren en onderhouden van de belangrijke vijf voorwaarden voor duurzame relaties met haar omgeving:

  • Wederzijds belang
  • Openheid en respect
  • Flexibiliteit
  • Ontspanning en plezier
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Een catering met de kwalitatieve invulling van de Restaurateur
Wat zult u in ons gedrag herkennen:

Energie
Pro-actief zijn wanneer de functie dat vraagt. Hard werken, uithoudingsvermogen hebben.

Ambitie
Gedrag vertonen dat erop gericht is om succes te boeken. Wij stellen doelen om dit te bereiken.

Flexibiliteit
Kansen onderkennen en ernaar handelen. Liever uit zichzelf beginnen dan passief afwachten Ad-hoc in springen bij banqueting activiteiten en calamiteiten.

Strategie
De strategie van KPC is het bouwen van een partnership met haar opdrachtgevers. Om vanuit deze plaats optimaal van dienst te kunnen zijn KPC wil het bindmiddel zijn in elke samenwerking door pro actief te luisteren naar de catering-behoefte binnen deze samenwerking en deze maximaal in overleg in te vullen.

Klantgericht
In onze klant en gastgerichtheid herkenen wij uw behoeften en belangen en zullen daar in ons handelen rekening mee houden. Wij tonen respect voor uw wensen en doen moeite om behoeften en belangen van u te onderzoeken en in overleg in te vullen. Wij komen afspraken na. Wij anticiperen en schakelen snel. Komen met frisse ideeën voor problemen die met de catering verband houden.

Proactief
Wij onderkennen kansen en handelen erna. Wij nemen het voortouw in de catering activiteiten en zijn door de catering verbonden in het partnership en stralen dit uit Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Gezonde en verantwoord geproduceerde voeding is een belangrijke pilaar van de keuken van KPC. De bedrijfsleiding en de medewerkers zullen in overleg onderdelen introduceren in deze catering opdracht.

Duurzaam
We kiezen zoveel mogelijk voor producten uit de regio. Streekproducten worden over kortere afstand vervoerd. Ze zijn niet alleen verser, de aanvoer is minder belastend voor het milieu. Bijkomend voordeel is dat we met onze aanpak een steentje bijdragen aan de regionale economie. Kooypunt Catering hoopt op een smakelijke voortzetting van onze relatie.